Theodorou Shoes

Το καλάθι σας 0,00 
0
0
Μερικό σύνολο:0,00 
Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Η ιστορία μας

1922. 1922. Η Ελλάδα έρχεται αντιμέτωπη με την χειρότερη καταστροφή της σύγχρονης ιστορίας της. Ανάμεσα στα εκατομμύρια των Ελλήνων προσφύγων της Ιωνίας, μία οικογένεια από το Καλφάκιοϊ της Κωνσταντινούπολης φτάνει στον Πειραιά και μαζί με την ελπίδα για νέα αρχή λαμβάνουν το νέο τους επώνυμο από το πατρώνυμο του πατέρα της οικογένειας: "του Θεόδωρου".

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Θεοδώρου αποκτά ένα υπαίθριο πάγκο στο δημοπρατήριο Αθηνών, και αρχίζει να εμπορεύεται υποδήματα. Μετά από πολυετή προσπάθεια κατορθώνει το 1936 να ανοίξει το πρώτο κατάστημα της οικογενείας στην οδό Σοφοκλέους στην εμπορική καρδιά της Αθήνας. Ο μικρότερος αδελφός Νικόλαος εντάσσεται και αυτός στην εταιρεία.

Κατά την περίοδο της κατοχής και του εμφυλίου, το κατάστημα καταστρέφεται δύο φορές, αλλά οι αδελφοί Θεοδώρου καταφέρνουν να αποκαταστήσουν την επιχείρηση.

1959. Η Ελλάδα αρχίζει να συνέρχεται από τον πόλεμο και η Αθήνα αλλάζει. Οι αδερφοί Θεοδώρου αφουγκράζονται τον παλμό της αγοράς και μεταφέρονται σε νέο κατάστημα στην οδό Πατησίων, απέναντι από το Μινιόν – το πρώτο πολυκατάστημα της Αθήνας.

1961. Το 1961, αφήνουν πίσω τους το κατεδαφιζόμενο κτήριο της οδού Σοφοκλέους και το παλαιό κέντρο της Αθήνας και επικεντρώνονται με δυναμισμό στο μέλλον.

90s. Η επιχείρηση περνά στην δεύτερη γενιά, και πάλι αδελφών Θεοδώρου, που οδηγούν την επιχείρηση στο μέλλον συστήνοντας στην Ελληνική αγορά μια σειρά ποιοτικών κατασκευαστών από το εξωτερικό.

2010. Το πρώτο Ελληνικό e-shop αποκλειστικά ανδρικών υποδημάτων γίνεται πραγματικότητα από την 3η γενιά της οικογένειας.

Πρόσφατα η 3η γενιά της οικογένειας έκανε μια νέα αρχή ανοίγοντας ένα νέο κατάστημα boutique στην καρδιά της αστικής Αθήνας - στο Κολωνάκι,

Η καλύτερη ποιότητα, στις καλύτερες τιμές, στην μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων και μεγεθών.

our-shop
Το καλάθι σας